Известие

Collapse
No announcement yet.

Кажете нещо хубаво за 159 (общи приказки)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
    Виж да не е записала някоя грешка!
    Тръгнах за яйца ....за крем карамел и дозаредих ....всичко си дойде на мястото
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Хмм, яйца, кремкарамел и дозареждане

Пс Ама колко яйца, колко карамел...?
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
        Хмм, яйца, кремкарамел и дозареждане

Пс Ама колко яйца, колко карамел...?
        Начиии...6 еченца,литър прясно млекце и 10тина литра пресна зимна нафта. Изключвам АСРа и на ръчен режим джуркам,лево-десно до де ми олекне на душата....само да не прегори шекера,че горчи после и струва скъпо 😁😁😁

Comment

• Колеги, записва ми тези грешки трия ги паля колата не светят лампи по таблото, закачам пак комп. и пак ги записва...Не усещам да има някаква разлика във вървенето...
          Уточнявам, че когато свързвам колата с комп. от програмата давам simulate защото като дам conect не може да се свърже..Явно или кабела не е наред или софтуера...Кабела е vag12.12
          Attached Files
          -------------------------------
          ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
          ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++

Comment

• според мен не става по този начин, грешките не са реални, оправи си настройките на лаптопа
            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Колеги, записва ми тези грешки трия ги паля колата не светят лампи по таблото, закачам пак комп. и пак ги записва...Не усещам да има някаква разлика във вървенето...
              Уточнявам, че когато свързвам колата с комп. от програмата давам simulate защото като дам conect не може да се свърже..Явно или кабела не е наред или софтуера...Кабела е vag12.12[/QUOTE]

Това което правиш е грешно!При този режим програмата симулира свързване и показва куп примерни грешки , към който и модул да се свържеш!Настрой си компорта и най вероятно ще стане!
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                Колеги, записва ми тези грешки трия ги паля колата не светят лампи по таблото, закачам пак комп. и пак ги записва...Не усещам да има някаква разлика във вървенето...
                Уточнявам, че когато свързвам колата с комп. от програмата давам simulate защото като дам conect не може да се свърже..Явно или кабела не е наред или софтуера...Кабела е vag12.12
                Това което правиш е грешно!При този режим програмата симулира свързване и показва куп примерни грешки , към който и модул да се свържеш!Настрой си компорта и най вероятно ще стане![/QUOTE]

Как трябва да се настрой малко помощ може ли 😁

Comment

• Отваряш computer managemant /device manager/ports, след което включваш кабела и виждаш кой порт си присвоява!След това включваш мес и отиваш на настройки/интерфейси/тип интерфейс-избираш К-Line/vagcom и избираш порта който си е присвойл след което натискаш тест!Ако всичко е наред натискаш потвърди!
                  Горе долу е това!
                  Attached Files
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• Освен това, което обясни колегата по-горе, е добре и да се зададе минимално времезакъснение на въпросния порт.

Това става с десен клик върху идентифицирания сериен порт в device manager > properties > port settings > advanced > latency .
                    Настройва се на минимално възможната стойност.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Разбрах, работата е там че не мога да си направя виртуален порт COM1 на таблета ще трябва да пробвам с лаптоп. Благодаря ви.

Comment

• Ми то файда няма на симулация да се пробваш, това е опция колкото да разучиш функциите на програмата. Изкарай кабела и ще видиш че е същата работа. С други думи ползвай друга техника ако искаш да свършиш работа. Щом имаш лаптоп, изтегли си фри-версията и по описаните по-горе настойки ще стигнеш до резултата който търсиш.
                        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Честита баба Марта!
                          Колеги, не мога да си намеря стелка шофьорска разпитах насам натам ама ми предлагат някви гумени и т.н искам оригиналната ако някой от вас продава или познава някой който да продава ще съм много доволен.
                          Поздрави.

Comment

• Почти мисия невъзможна е това със стелките. Дори бях решил да си взимам оригинални от Ауто Италия, но при положение, че на мен ми беше скъсана само шофьорската, а другите бяха перфектни, реших че 160лв е твърде много. Намерих едно момче, което ми направи само шофьорската, доволен съм, 20на лв ми взе, но според мен няма да изкара повече от 2 сезона. Като си с автомат винаги се пробива на едно и също място и май и усилване не помага
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09 - Remapped - Ex
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97 - Ex
                            Lancia Phedra 2.2 JTD '03

Comment

• Има и по-евтини и хубави комплекти.
                              http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw...matte&_sacat=0

Comment

• Аз си взех моите от колегата Венци - VFTI преди две години и се оказаха сполучливи, цената беше 40 или 50 лв. Може да го питате.
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
                                ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

Working...
                                X